NE MOGU DA STANEM, PO CEO DAN MISLIM NA SEKS Do 17. godine je imala 40 SEKSUALNIH PARTNERA. Danas je taj broj premašio 1.000!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE MOGU DA STANEM, PO CEO DAN MISLIM NA SEKS" Do 17. godine je imala 40 SEKSUALNIH PARTNERA. Danas je taj broj premašio 1.000!

Zbog svoje promiskuitetnosti pojedine prijateljice su prestale da se viđaju sa njom

Nije napunila ni 17 godina, a već je imala 47 seksualnih partnera. Danas Kristal Voren ima 41 godinu i kaže da je broj njenih ljubavnika premašio 1.000! Britanka iz grada Brajtona u Engleskoj radi kao menadžerka prodaje i kaže da je okidač za njenu seksualnu zavisnost bio bolan razvod njenih roditelja koji su se rastali kada joj je bilo pet godina, piše Daily Mail.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i:

- Ljudi misle da žene ne mogu biti zavisne od seksa već da je tako nešto isključivo vezano za muškarce jer se obično smatra da su žene te koje beže kada se svetla pogase i stalno smišljaju izgovore da izbegnu strastveni čin. Ali, ja sam drugačija. Ja po ceo dan razmišljam o seksu - priča Kristal.

Kao što to obično biva među muškim polom, Kristal koristi slične metode pa svoje ljubavnike najčešće nalazi po barovima i kafićima gde traži “žrtvu” koju će odvesti kući u krevet. Priča da je već nakon gubitka nevinosti, u svojoj 15. godini, postala zavisna od seksa jer je osećaj da je neko želi, koji je iskusila sa prvim momkom, u njoj probudio neugasivu žeđ da želi još. Prema sopstvenom priznanju, cifra od 40 ljubavnika do 17. godine nije joj se činila naročito visokom.

- Nisam razmišljala o broju i da je ta cifra nešto neuobičajeno. Znala sam samo da se osećam odlično dok upražnjavam seks - objašnjava. Uz toliko partnera idu i određeni rizici, ali Kristal naglašava da je uvek koristila zaštitu, te da nikada nije imala nijednu polno prenosivu bolset. Ipak, njena zavisnost uzela je danak pa je tako svesna da ne može da se ostvari kao majka zbog svoje neobuzdanosti, jer kadgod pokuša da izdrži bez seksa oseća se veoma loše. - Padnem u depresiju ako nekoliko dana nemam seks - dodaje.

, ali Kristal odbija da potraži stručnu pomoć.

- Jedino me seks čini srećnom u svojoj koži. Ne ponosim se time, ali staću tek kada muškarci počnu da me odbijaju - ističe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.