NBS uvodi novi sistem instant plaćanja telefonom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBS uvodi novi sistem instant plaćanja telefonom

Od oktobra, banke će klijentima moći da ponude uslugu slanja i prijema novca na osnovu broja telefona, bez potrebe da građani otkrivaju podatke o tekućim računima, piše "Kurir".

Novi sistem za instant plaćanja, koji Narodna banka Srbije uvodi od 22. oktobra, omogućiće bankama da svojim klijentima ponude uslugu prijema i slanja novca na osnovu broja mobilnog telefona, ali i da na svoj mobilni dobiju i odmah plate račune za komunalne usluge, uključujući i račune za kablovsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << televiziju, mobilne telefone, itd.

To znači da će građani međusobno moći da šalju ili primaju novac, a da ne otkrivaju svoje brojeve tekućih računa, pri čemu će poslat novac primaocu leći na račun za samo nekoliko sekundi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBS uvodi sistem instant plaćanja telefonom

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2018

Od oktobra, banke će klijentima moći da ponude uslugu slanja i prijema novca na osnovu broja telefona, bez potrebe da građani otkrivaju podatke o tekućim računima...Novi sistem za instant plaćanja, koji Narodna banka Srbije uvodi od 22. oktobra, omogućiće bankama da klijentima ponude uslugu prijema...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.