NBS objavila listu naknada za usluge povezane s platnim računom

Izvor: Danas, 18.Mar.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBS objavila listu naknada za usluge povezane s platnim računom

Narodna banka Srbije (NBS) danas je saopštila da je objavila listu naknada za najznačajanije usluge povezane s platnim ručunom koje naplaćuju banke, pošte, platne institucije i institucije elektronskog novca. Članak NBS objavila listu naknada za usluge povezane s platnim računom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljeno: Koliko vas koja banka košta u Srbiji

Izvor: B92, 18.Mar.2019

NBS je objavila listu naknada za najznačajnije usluge povezane s platnim računom koje naplaćuju banke, pošte, platne institucije i institucije e-novca...Na toj listi, objavljenoj na sajtu NBS i na internet-prezentaciji "Tvoj novac", navedeno je 14 platnih usluga za potrošače i 18 platnih usluga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.