NAUČITE DA VOZITE NA LAMBORGINIJU ILI ROLS ROJSU: Upoznajte auto-školu sa najbogatijim voznim parkom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 15:50

NAUČITE DA VOZITE NA LAMBORGINIJU ILI ROLS ROJSU: Upoznajte auto-školu sa najbogatijim voznim parkom (VIDEO)

Cena obuke je prava sitnica

Već je dobro poznato da se u Dubaiju živi na visokoj nozi i da se na ulicama često sreću luksuzna vozila.

Sada su vlasnici jedne auto-škole otišli i korak dalje, pa su polaznicima ponudili da se na luksuznim vozilima uče vožnji.

- Ovo je moj prvi dan i vozim Teslu sa instruktorom. Osećaj je lep - rekao je Džaja Krišna iz Dubaija.

- Želimo da naši korisnici budu što bolje upoznati sa bezbednosnim karakteristikama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobila koje planiraju da kupe nakon što dobiju vozačku dozvolu. Pre se dešavalo da bi učili vožnju na "jarisu" ili nekom drugom vozilu, a onda bi kupili automobil sa visokim performansama i često bi im trebalo dosta vremena da se adaptiraju na takva kola. I saobraćajne nesreće bi se događale. Ukoliko se od prvog dana uče na ovakvom vozilu, steknu bolju kontrolu nad njim - naveli su iz auto-škole.

U ponudi su, primera radi, "lamborginiji" i "rols rojsevi", a cena "platinum" kursa se kreće od 3.800 do 5.900 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.