NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Optuženi Zoran pred sudom sa čitavim timom advokata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 11:04

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Optuženi Zoran pred sudom sa čitavim timom advokata (FOTO)

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću

On je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka u Borči ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

On se nešto pre 10 časova pojavio u Palati pravde odeven u crno-belu kombinaciju.

Na poslednjem pretresu saslušan je sudski veštak Dragomir Vasiljević, a prekinuto je kada je odbrana zatražila njegovo izuzeće.

Vasiljević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u svedočenju naveo da je Zoran Marjanović u vreme ubistva supruge Jelene isključio telefon na 26 minuta.

Detaljno je izložio sve što se moglo saznati na osnovu njihovih telefona, od koga su i kada primali pozive, koliko su razgovori trajali, od koga su primali i kome su slali SMS poruke, gde su se kretali Jelena i Zoran, a sve na osnovu podataka logova na telefonu i promena mreža.

Marjanovićeva odbrana je na to prigovorila da je gubljenje vremena slušati opet iste podatke, koje, pri tom, imaju i u štampanoj formi, ali je Sud odbio prigovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Marjanoviću: Odbrana tvrdi da Zoran nije ugasio telefon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021

U Višem sudu u Beogradu danas je održan glavni pretres protiv Zorana Marjanovića okrivljenog za teško ubistvo njegove supruge Jelene na nasipu u Borči 2016. godine...Na današnjem glavnom pretresu nešto više od tri sata trajala je rasprava između stručnog savetnika odbrane Saše Savića koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.