NASTAVLJA SE CRNI NIZ NA PUTEVIMA SRBIJE! Lančani sudar na Ibarskoj magistrali, ima mrtvih i povređenih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE CRNI NIZ NA PUTEVIMA SRBIJE! Lančani sudar na Ibarskoj magistrali, ima mrtvih i povređenih!

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći u mestu Majdan kod Gornjeg Milanovca.

Muškarac (53) poginuo je, dok su četiri osobe povređene u lančanom sudaru koji se dogodio jutros oko 4.30 časova na Ibarskoj magistrali kod Majdana, nedaleko od Gornjeg Milanovca.

U sudaru su učestovala tri putnička vozila, a ekipe Hitne pomoći mogle su samo da konstatuju smrt čoveka.

- Na licu mesta poginuo je muškarac, dok su žena i tri muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređeni i prevezeni u Opštu bolnicu u Gornjem Milanovcu - rekli su iz Hitne pomoći Gornji Milanovac.

Kako su dodali, jedna osoba je sa težim telesnim povredama glave i grudnog koša, dok su preostalih troje zadobili lakše povrede i svi se trenutno nalaze na dijagnostici u milanovačkoj bolnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LANČANI SUDAR NA IBARKOJ Jedna osoba poginula, četiri povređene kod mesta Majdan

Izvor: Blic, 11.Avg.2019

Muškarac (53) poginuo je, dok su četiri osobe povređene u lančanom sudaru koji se dogodio jutros oko 4.30 časova na Ibarskoj magistrali kod Majdana, nedaleko od Gornjeg Milanovca, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

U sudaru tri vozila jedna osoba poginula, troje povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći u mestu Majdan kod Gornjeg Milanovca, javlja RTS...Nesreća kod Gornjeg Milanovca dogodila se jutros u 4.30...U udesu su učestvovala tri vozila...Povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu u Gornjem Milanovcu i nalaze se na odeljenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.