NAŠAO BEBU IZBAČENU KRAJ PUTA: Šokantna priča o spašavanju kidnapovanog deteta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 19:39

NAŠAO BEBU IZBAČENU KRAJ PUTA: Šokantna priča o spašavanju kidnapovanog deteta (VIDEO)

Vozač "Amazona" našao napuštenu bebu koju je kidnapovao, u krađi automobila, nepoznat čovek i ostavio kraj puta

Vozač "Amazona" spasio je napuštenu bebu pored puta u Hjustonu, javljaju svetski mediji.

Kako se navodi, Huan Karlos Flores primetio je bebu pored puta i taj prizor ga je pogodio.

- Kada sam video bebu, hteo sam da zaplačem. Kako neko nema srca i može da ostavi dete pored puta? - pita se Flores, a navodi ABC13.

Flores je brižno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzeo bebu i odveo je do obližnje kuće, gde je vlasnik pozvao policiju. Nastavio je sa isporukama pošiljki, kada je u jednom trenutku naišao na policajce koji su pretraživali oblast.

Flores ih je upitao da li traže bebu, a onda ih je ispratio do kuće gde je ostavio dete. Ubrzo posle toga, majka je došla i držala svoju bebu u zagrljaju.

Kako prenosi "The Sun" policija je dobila prijavu za kidnapovanje i krađu automobila, a bezbednosne kamere snimile su čoveka koji je posle razbojništva ostavio bebu pored puta.

Američki mediji javljaju da policija i dalje traga za osumnjičenim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.