NASA PEVACICA OCAJNA Skupo sam platila hotel sa 5 zvezdica a evo gde u me smestili

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASA PEVACICA OCAJNA Skupo sam platila hotel sa 5 zvezdica a evo gde u me smestili

Kao i svakog leta, i ove sezone ima dosta putnika koji su platili aranžman a na licu mesta zatekli razočaravajuću situaciju.

Tako je prošla i Maja Nikolić, koja je na Instagramu podelila svoj problem sa pratiocima.

Maja je, kako kaže, uplatila letovanje sa sinom u Tunisu u hotelu sa pet zvezdica, a kada su tamo stigli, sačekala ih je agonija.

- Ovako sam se osećala prvih tri dana u Tunisu u El Mouradi Hamametu, 5 zvezdica,hotel u Jasmin Hamametu - poručila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je Maja, a naročito je istakla da joj smeta, kako kaže, "ćebe u Tunisu na 50 stepeni u takozvanom hotelu sa pet zvezdica".

Bilo je tu i još problema, poput čistoće mora ali i samog objekta, i Maja se svojski zalagala putem društvenih mreža da se nešto uradi povodom njene situacije i - uspela je u tome.

- Prvih 3 dana baš je bilo mučno dok se nismo prebacili u El Mouradi Palm Marina. Sada i Laza i ja da odmorimo dušu. Nabrala sam bosiljak, stavila ga ispod jastuka i s mirom u srcu idem u krevet - poručila je Maja, koja sada neumorno postavlja slike iz novog smeštaja.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.