NAŠA NAMERA JE DA SE UVEK VRAĆATE U SVOJU SRBIJU Vučić objavio snimak sa mladim sportistima: Hvala što ste ovde! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 19:29

"NAŠA NAMERA JE DA SE UVEK VRAĆATE U SVOJU SRBIJU" Vučić objavio snimak sa mladim sportistima: Hvala što ste ovde! (VIDEO)

Vučić se oglasio na društvenoj mreži Instagram

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu snimak sa današnjeg prijema na kom je ugostio mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa "Srbija te zove 2022".

Dragi mladi ljudi, hvala vam što ste danas ovde, hvala vam što ste u Srbiji. Ovde su deca iz pola sveta, rekao bih. To je toliko važno da nisam u stanju da pronađem dovoljno dobre reči, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zato ću se služiti rečima Kočića i Dučića. Otadžbina je veza koja nas spaja sa ljudima našega roda i jezika, bilo da pripadaju prošlosti ili budućnosti, bilo da žive u sadašnjosti. I program Srbija te zove baštini baš ovo – kazao je predsednik i dodao:

– Ono što je naša namera, to je da se uvek vraćate u svoj Beograd i u svoju Srbiju, a mi ćemo se iz godine u godinu truditi da dovedemo više dece i da možete da vidite da imate i poštovanje i da imate iskrenu ljubav ovde u svojoj Srbiji – rekao je Vučić.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.