NAREDNE NEDELJE BORIĆE SE ZIMA I PROLEĆE: Od jutarnjih mrazeva i snega do novog porasta temperature

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 14:17

NAREDNE NEDELJE BORIĆE SE ZIMA I PROLEĆE: Od jutarnjih mrazeva i snega do novog porasta temperature

Do četvrtka hladnije, sa jutarnjim mrazevima i ponegde snegom, a od četvrtka opet toplije

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno sa slabim i umerenim mrazom, a u toku dana sunčano i prohladno, do 10 stepeni.

Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -7 do -2, najviša od 8 do 10 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će ujutro biti hladno sa slabim mrazom. U toku dana sunčano i prohladno. Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura -2, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u okolini grada -4, najviša 10 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, odnosno do 14. mata, u ponedeljak ujutro slab mraz, u toku dana pretežno suncano, posle podne na zapadu i jugozapadu naoblačenje.

U utorak i sredu oblačno i malo hladnije, u južnim i centralnim delovima kiša, u planinama sneg. U noćnim i jutarnjim satima sneg ponegde i u nižim predelima. Od četvrtka promenljivo i malo toplije, ponegde kratkotrajna kiša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.