NAPAD VELIKE BELE AJKULE mu spasao život: Zadobio manje povrede, a onda otišao kod lekara i SAZNAO ZA ZDRAVSTVENI PROBLEM koji drugačije možda ne bi bio otkriven

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 03:03

NAPAD VELIKE BELE AJKULE mu spasao život: Zadobio manje povrede, a onda otišao kod lekara i SAZNAO ZA ZDRAVSTVENI PROBLEM koji drugačije možda ne bi bio otkriven

Jednog Amerikanca je sa leđa napala velika bela ajkula dok je plivao sa ćerkom, a on kaže da mu je to spaslo život.

Judžin Fini je plivao u moru kod Hantington Biča u Kaliforniji u julu 2015. kada je osetio snažan udarac u leđa.

Nakon izlaska iz mora, desetogodišnja ćerka ga je pitala zašto ima povrede na leđima.

Fini je tada od svoje devojke i sina saznao da su videli peraja ajkule u tom području, što je navelo Finija da veruje da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je udarila ajkula.

Zastrašujuće, samo dva dana kasnije, velika bela ajkula je takođe napala jednog surfera u tom području.

Po povratku kući, Fini je otišao u bolnicu jer je imao bolove u grudima i teško je spavao.

Nakon EKG-a i rendgenskih snimaka grudnog koša, doktori su „slučajno otkrili“ mali tumor koji se nalazio na Finijevom desnom bubregu.

Finiju je potom uklonjen tumor zajedno sa otprilike 20 procenata njegovog bubrega. Nedelju dana kasnije, rezultati biopsije su otkrili da je tumor kancerogen.

U razgovoru za Vašington post, Fini je rekao da sada veruje da je incident sa ajkulom „poruka majke prirode“.

- To je ono što je započelo ovaj niz događaja koji su me doveli u bolnicu bih tu saznao sve o ovome. Inače nikada ne bih otišao u bolnicu i ne bi mi to našli – rekao je on.

BONUS VIDEO: Lansiranje ruskih raketa na ukrajinske vojne ciljeve u luci Odesa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.