NALETELA JE NA BOLESNIKA Porodica ubijene pevačice: Policija nije digla ruke od zločina, ovaj slučaj je KOMPLIKOVAN

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NALETELA JE NA BOLESNIKA" Porodica ubijene pevačice: Policija nije digla ruke od zločina, ovaj slučaj je KOMPLIKOVAN

"Umesto da je Jeca s nama, da se veselimo i s njom proslavljamo njen rođendan, mi je već godinu i po dana oplakujemo", priča za "Blic" suprug ubijene pevačice.

Pevačica koja je 2. aprila 2016. godine zverski ubijena u naselju Crvenka u Borči danas bi napunila 34 godine. Tragičan dan kada je Jelena sa suprugom i ćerkom otišla na trčanje, a potom pronađena mrtva, stalno se vraća u sećanje njenim najbližima.

U susret njenom rođendanu, Zoran Marjanović, njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suprug, za "Blic" je ispričao kako je živeti u iščekivanju hapšenja ubice.

- Vreme ne leči rane koje su nam nanete ubistvom naše Jece. Bol i tugu potiskujemo, odlažemo negde. Do mraka. A onda svako veče iznova i iznova vraćamo vreme, prisećamo se trenutaka sa njom, njenog osmeha, vedrog duha, ljubavi koje nam je pružala - priča Zoran. Kako kaže, danas će sa najbližima obići groblje gde je Jelena sahranjena, ali i mesto gde je ubijena.

- Odnećemo kolače koje je volela da jede. Zapalićemo sveće. Ako naša ćerkica Jana ne bude pošla sa nama, odnećemo joj pismo i crtež koji će malecka nacrtati za svoju mamu - priča nam on.

Jana (6) stalno priča o majci.

- Stalno pita kad će zlikovac (tako ona zove čoveka koji je ubio Jecu) biti uhvaćen. Pita me ko je on i zašto ju je odvojio od mame. Jana još veruje u pravdu. Nada se da će videti na televiziji ubicu njene majke, a ja se nadam da će se on otkriti kako Jana ne bi izgubila veru u pravdu - naglašava on.

I on se svakodnevno, već godinu i pet meseci, pita ko je ubio Jelenu.

- I dalje se sve nagađa, ali mi ne gubimo nadu. To što se ovoliko čeka otkrivanje počinioca ovog gnusnog zločina ne znači da je policija digla ruke od toga, već da je ovaj slučaj zaista komplikovan - naglašava on.

Kako kaže, njegovi prijatelji, iz svih branši, raspitivali su se takođe svuda. Međutim, ništa nisu uspeli da saznaju.

- Jeca je bila predivno stvorenje. Svi su je voleli. Po svemu sudeći, jedino mi ostaje da mislim da je naletela na nekog bolesnika koji ju je ubio - kaže on.

Ubistvo Jelene Krsmanović potreslo je čitavu Srbiju i region 2. aprila 2016. godine. Tog dana Jelena je sa mužem Zoranom i ćerkom Janom izašla iz kuće u Borči i otišla na nasip u Crvenki da prošetaju. Oko 15 sati odvojila se od njih i otišla sama da istrči krug po nasipu. Ubrzo je nestala.

Nakon dvadesetočasovne potrage, sutradan oko podneva, njeno beživotno telo pronađeno je nedaleko od mesta gde ju je muž poslednji put video. Obdukcija je pokazala da je ubijena sa više od 30 udaraca tupim predmetom u glavu, a do danas njen ubica nije pronađen.

Teorije zavere, a od ubice ni traga

Slučaj ovog monstruoznog ubistva pratile su razne teorije zavere, od prve da je Jelena oteta do toga da je ubica osuđenik iz Zabele, koji je bio na slobodnom vikendu. Sumnjalo se i da je porodica Marjanović u sekti koja je naredila Jelenino ubistvo, da je ubica "mafijaš sa estrade", zatim silovatelj koji je pre 20 godina na nasipu silovao jednu devojku... Međutim, nijedna ova teorija nije zvanično potvrđena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marjanovići položili cveće na Jelenin grob. Ipak, radnici sa groblja kažu da ih je neko PREDUHITRIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 14:22

Danas bi Jelena Krsmanović napunila 34 godine..Na groblju Zbeg u Borči, danas se okupila najuža familija pokojne pevačice Jelene Marjanović, u ime njenog rođendana. Da je živa, pevačica Jelena bi danas napunila već 34 godine...Ipak, njena rodbina suočena je sa velikim gubitkom, a i dalje su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.