NAKON PREŽIVLJENOG PAKLA Dea Đurđević mora na još operacija

Izvor: Press, 08.Feb.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON PREŽIVLJENOG PAKLA Dea Đurđević mora na još operacija

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela. Ruku joj je prišio tim lekara na VMA.
Foto:Blic
Doktor Marko Bumbaširević je otkrio da predstoji oporavak, odnosno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ruka primi, ali najavio i nove operacije.

- Rane treba uredno da zarastu i treba da krene rehabilitacioni period. Pratićemo sve, za sada sve ide dobro. Ne volim baš da dajem prognoze, niti unapred da pričam, ali mislim da to ide u dobrom pravcu, najvažnije za sada je da se ona oseća dobro i da je raspoložena. Živci su joj bili iščupani, nju čeka još operacija u smislu funkcionalnosti - rekao je doktor i dodao:
ZDRAVSTVENO STANJE DEE ĐURĐEVIĆ Operaciju ruke gledalo 30 lekara, stigle nove informacije - Čim su me juče pozvali, samo sam pokupio instrumente i pojurio na VMA, a operaciju je došlo da gleda 30 ljudi, budućih uspešnih lekara kojima je ovo iskustvo veliki podsticaj i motivacija - kaže doktor Bumbaširević.





- Očekujem da će normalno funkcionisati, a i kad kola slupate, opet ostaje neki trag. Da ruka bude upotrebljiva i da će moći da vodi normalan život, verujem da će tako biti. Moraće da se pridržava saveta koje joj dajemo, a siguran sam da hoće - rekao je u "Jutarnjem programu Prve" profesor i doktor Marko Bumbaširević.
Foto: youtube
Doktor Marko Bumbaširević o Dei Đurđević
Dea Đurđević biografija
Rođena je u Beogradu, 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smer žurnalistika. Više o tome čitajte OVDE.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"NIJE ZNALA DA NEMA RUKU, SEDELA JE U KRVI" Deu je pronašla Marija, koja otkriva detalje jezive scene i reči voditeljke

Izvor: Blic, 08.Feb.2019

Voditeljka Dea Đurđević koja se sada nakon operacije oporavlja na VMA imala je tešku saobraćajku juče ujutru, a autobus koji je udario u nju joj je otkinuo ruku. Prva koja joj je pritrčala u pomoć je Marija Dimitrijević, koja za "Blic" otkriva kako je pomogla povređenoj voditeljki.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.