NAKON KARLEUŠINE P*RNO AFERE, KARIĆI JOJ UPUTILI PORUKU: Tačno tako i treba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON KARLEUŠINE P*RNO AFERE, KARIĆI JOJ UPUTILI PORUKU: "Tačno tako i treba!"

Podigla se bura

Bogoljub Karić, rođeni brat Karleušinog bivšeg svekra Sretena Karića, pomno prati celu situaciju oko svoje bivše snahe i rešio je da joj da podršku.

Kako se pevačica nije u miru razišla sa njegovim sinovcem Bojanom Karićem i godinama nemaju kontakt, biznismen i dalje gaji simpatije prema JK.

- Jelenu Karleušu izuzetno cenim, to je srpska Madona, njoj je sve dozvoljeno. Tačno tako i treba, žena je izvanredno talentovana, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svega svoja. Znači, ne uklapa se u običan kliše, ima energiju, pokreće - rekao je Karić.

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.

Ubrzo pošto je par demantovao navode o razvodu, internetom su krenule da kolaju sporne fotografije Jelene Karleuše, koja putem Fejstajma vodi vrele razgovore Ognjenom.

Best New Year’s Eve is TONIGHT! Hotel “Metropol” and club “Kasina”!!!!!🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Dress @andrijana__jovanovic_

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 31, 2018 at 4:47am PST

JK je istakla da je u pitanju fotošop i da iza šokantnog materijala ne stoji samo jedna osoba, pa dodala da će svi pravno odgovarati. Vranješ je, pak, istakao: "nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CEO INTERNET BRUJI O ZMIJI KOJA GMIŽE PO LEDU: Meštani kažu da je u pitanju PREDSKAZANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019

Nakon "ulova" meštani sela su zmiju pustili nazad u šumu!..U zaseoku Livadice lozničkog sela Jadranska Lešnica meštani su pored jedne ograde dvorišta pronašli zmiju dugačku oko jedan metar. Tu se našao i komšija Čedo zvani Mungos, koji se, kako sam kaže, ne plaši zmija...NAKON KARLEUŠINE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.