NAJVEĆI LICEMER PANDEMIJE: Dr Radovanović kritikuje masovno okupljanje dece na fudbalskoj utakmici, a dan kasnije... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 00:51

NAJVEĆI LICEMER PANDEMIJE: Dr Radovanović kritikuje masovno okupljanje dece na fudbalskoj utakmici, a dan kasnije... (VIDEO)

Epidemiolog Zoran Radovanović pokazao je svoje pravo lice i dokazao da je sledbenik političkih partija i interesnih grupa koje imaju za cilj destabilizaciju države, a predvođeni Draganom Đilasom.

Dana 23.11.2021. epidemiolog Zoran Radovanović kritikuje masovno okupljanje dece na fudbalskoj utakmici:

"Dužnost Kriznog štaba je da to spreči! To je luciferska ideja, krajnje neodgovorno!"

NAJVEĆI LICEMER PANDEMIJE!

23.11.2021. Zoran Radovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kritikuje masovno okupljanje dece na fudbalskoj utakmici: "Dužnost Kriznog štaba je da to spreči! TO JE LUCIFERSKA IDEJA! KRAJNJE NEHUMANO!"

DAN KASNIJE, 24.11.2021. Zoran Radovanović na NAJMASOVNIJEM PROTESTU BEZ MASKE! pic.twitter.com/StFzQqVar9

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 24, 2021

A samo dan kasnije, 24.11.2021. Zoran Radovanović je primećen na protestu bez maske!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.