NAJTUŽNIJA SLIKA NA SVETU: Kloi mahala mami i tati pre nego što se udavila

Izvor: Kurir, 20.Maj.2013, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJTUŽNIJA SLIKA NA SVETU: Kloi mahala mami i tati pre nego što se udavila

Roditelji male Kloi podelili su ovu fotografiju svoje ćerke. Posle samo jednog sata od kada je snimljena ova fotografija mala Kloi je pronađena na dnu bazena

EGIPAT - Ovo je poslednja slika petogodišnje Kloi koja se udavila u čuvenom letovalištu Šarm el Šeik u Egiptu.

Roditelji male Kloi podelili su ovu fotografiju svoje ćerke na kojoj se vidi devojčica kako im maše. Posle samo jednog sata od kada je snimljena ova fotografija mala Kloi je pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na dnu bazena.

"Kloi na fotografiji izgleda kao da nam maše za poslednje zbogom", kaže devojčicina majka Sara Tompson.

Roditelji su napomenuli da u trenutku kada se nesreća dogodila, na bazenu nije bio prisutan ni jedan od spasilaca. Njena majka je sa svojim partnerom otišla po piće, a Kloi su ostavili da se igra sa drugarima u dečijem bazenu.

"Igrala sa sa drugarom. Pre nego što smo otišli po piće, dva puta sam joj objasnila gde ćemo biti. Ne mogu da vam opišem koliko mi je sve prazno bez nje. Inače Kloi je kao mala, kada je imala samo dva dana, preživela operaciju na otvorenom srcu", ispričala je njena majka.

Kloi je umrla prvog dana letovanja u egipatskom turističkom mestu Šarm el Šeik.

http://www.youtube.com/watch?v=HzZrYgSg7SE

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NAJTUŽNIJA SLIKA NA SVETU: Mahnula tati pre nego što se udavila

Izvor: Kurir, 20.Maj.2013

Roditelji male Kloi podelili su ovu fotografiju svoje ćerke. Posle samo jednog sata od kada je snimljena ova fotografija mala Kloi je pronađena na dnu bazena..EGIPAT - Ovo je poslednja slika petogodišnje Kloi koja se udavila u čuvenom letovalištu Šarm el Šeik u Egiptu...Roditelji male Kloi podelili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.