NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST U ZADRUZI: Umrla je u venčanici na moje oči, nakon toga majka me je tri godine hranila na slamčicu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Okt.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST U ZADRUZI: Umrla je u venčanici na moje oči, nakon toga majka me je tri godine hranila na slamčicu (VIDEO)

Prethodne noći zadrugari su jedni drugima pričali potresne životne priče, a ona koju je iznela pevačica Zlata Đurković može se svrstati u najstrašnije Prethodne noći zadrugari su jedni drugima pričali potresne životne priče, a ona koju je iznela pevačica Zlata Đurković može se svrstati u najstrašnije koje su izrečene.Zadrugari su se ježili, ali i plakali, dok je ona jedva govorila.- Ja sam pre osam godina sa jednom dragom ekipom iz Užica, otišla da radim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jednu svadbu u Bratuncu s obzirom da često radim takve proslave. U sali je bilo 500 ljudi, tamo su velike svadbe. Nakon tog samog momenta venčanja, mlada je prišla da me zamoli za jednu pesmu, pošto sam bila prva do nje. Tražila je pesmu "Pođite bez mene"... Ona je... Ja sam završila medicinsku... - jedva je govorila Zlata.- Ona je pala ispred mene i ja sam znala da ima infarkt... Ona je 24 godine imala... Cela sala je počela da vrišti, njeni roditelji su pomislili da je nešto drugo u pitanju, ja sam konstatovala da je smrt, koliko sam mogla da pomognem ja sam pomogla... Devojka je umrla, u venčanici... - rekla je.Međutim, Zlatina agonija tada tek počinje. Nakon svadbe sa bendom je doživela udes, a sedam dana kasnije saopšteno joj je da je bolesna.- Nakon toga, nakon te situacije, mi smo imali udes. Ja sam dobila nakon toga najozbiljniji koksaki. Tri godine majka me je hranila na slamčicu. Nisam prepoznavala svoju decu tada. I dan danas to imam, imam ozbiljne posledice od toga... Borim se svim silama. Majka i otac su tada bili tu za mene, hvala im za sve - rekla je Zlata.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.