NAJNOVIJI PODACI! Još 918 pozitivnih, preminulo 18 osoba: Dr Kon razrešio sve dileme u vezi treće doze vakcine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 15:07

NAJNOVIJI PODACI! Još 918 pozitivnih, preminulo 18 osoba: Dr Kon razrešio sve dileme u vezi treće doze vakcine!

Najnoviji presek stanja koronavirusa u Srbiji

Koronavirus je u poslednja 24 sata potvrđen kod 918 osoba, a istovremeno je od posledica ove bolesti preminulo 18 pacijenata.

Testirano je 10.225 osoba.

Na respiratoru je 127 pacijenata.

Oni koji nemaju antitela posle primljene dve doze vakcine protiv korona virusa moraće da prime i treću, izjavio je epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon.

- Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svima nama koji se bavimo ovim poslom da oni koji nemaju antitela posle dve doze, a prošlo je vreme, treba da prime još neku – ili dozu te iste vakcine, ili da promene vakcinu - rekao je Kon.

Napomenuo je da za sada postoje istraživanja samo za slučajeve kada treća doza dolazi od istog proizvođača kao i prve dve, ali je kazao i da je kombinovanje vakcina "budućnost".

Ukoliko želite da stanete na ludi kamen, član Kriznog štaba Mirsad Đerlek je nešto više danas rekao na tu temu, što možete pročitati klikom OVDE, kao i spisak pravila i "mera" na svadbama od leta.

Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19 obavlja se popunjavanjem jednostavnog upitnika kojim iskazujete interesovanje da primite vakcinu protiv COVID-19.

Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne dajete saglasnost za vakcinaciju, već isključivo iskazujete interesovanje. Saglasnost za vakcinaciju je dokument koji se potpisuje kod lekara i ukoliko se odlučite da se vakcinišete taj dokument ćete tamo potpisati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.