NAJNOVIJI DETALJI PUCNJAVE U AMERIČKOJ BAZI: Troje MRTVIH - Tramp nadgleda situaciju (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJNOVIJI DETALJI PUCNJAVE U AMERIČKOJ BAZI: Troje MRTVIH - Tramp nadgleda situaciju (FOTO/VIDEO)

U toj bazi je zaposleno vise od 16.000 vojnog i 7.400 civilnog osoblja.

Tri osobe, uključujući i osumnjičenog napadača, ubijene su danas u mornaričkoj vazduhoplovnoj bazi na Floridi, prenose američki mediji.

Iz šerifove klancelarije prvo je saopšteno da se u mornaričkoj bazi još nalazi "aktivni strelac", dok je nekoliko minuta kasnije javljeno da je policija upucala napadača.

Ubijene su i dve osobe, saopštila je mornarica bez davanja dodatnih detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o identitetu žrtava, prenosi Rojters.

Kako se navodi, povređeno je još najmanje sedam osoba, dok su lokalne bolnice potvrdile da su primile njih 11.

Ovo je druga smrtonosna pucnjava u vojnim bazama u Sjedinjenim Državama ove nedelje, a portparol Bele kuće saopštava da je američki predsednik Donald Tramp obavešten i nadgleda situaciju.

U toj bazi je zaposleno vise od 16.000 vojnog i 7.400 civilnog osoblja, a tu je i Nacionalni muzej mornaričke avijacije, popularna regionalna turistička atrakcija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.