NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Ovaj dan će biti NAJPAKLENIJI, evo koji deo Srbije je na UDARU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 12:13

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Ovaj dan će biti NAJPAKLENIJI, evo koji deo Srbije je na UDARU

Nakon nekoliko umerenih letnjih dana, na snazi su opet RHMZ upozorenja na visoke temperature.

U Srbiji se odnosi na tri dana, dok će u Beogradu najpaklenija biti subota.

Na teritoriji Srbije u petak i subotu, a u nedelјu na jugu i jugoistoku, veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 36 °C.

U subotu na području Beograda veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom oko 36 °C.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a samo se u planinskim predelima južne Srbije sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

U Beogradu sunčano i toplo, vetar slab, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 17 do 20 stepeni, a najviša dnevna oko 32 stepena.

Prethodno je najavljeno da se do subote očekuje sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom u većini mesta od 32 do 36 stepeni, a od nedelje promenljivo uz manji pad temperature, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Podsetimo, danima je na snazi i hidrološko upozorenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RHMZ: U naredna tri dana

Izvor: B92, 04.Avg.2022, 09:04

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na teritoriji Srbije da nas u narednim danima očekuju topli dani...Naime, u poruci objavljenoj na sajtu RHMZ-a izdato je upozorenje u periodu od 5. do 7. avgusta..."U petak i subotu u većem delu Srbije, a u nedelju u južnim i jugoistočnim krajevima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.