NAJNOVIJA INFORMACIJA: Devojka koja je učestvovala u udesu kod Alibunara IPAK ŽIVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 19:15

NAJNOVIJA INFORMACIJA: Devojka koja je učestvovala u udesu kod Alibunara IPAK ŽIVA

Mediji su danas preneli da je devojka preminula.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko ponoći na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirovca, poginula su i dva mladića, a kako su preneli mediji, danas je u bolnici povredama podlegla i Anastasija J. (19).

Povređena devojka ipak nije preminula – živa je i nalazi se u bolnici.

Podsetimo, na licu mesta je poginuo poginuo mladi advokat iz tog mesta Zoran A. (32), dok je njegov prijatelji Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << M. (40) podlegao povredama nakon nesreće.

Anastasija i njen brat, koji su se takođe nalazili u automobilu smrti, teško su povređeni.

Do nesreće je došlo kada je vozilo, kojim je upravljao Zoran A., iz još neutvrđenih razloga naletelo na traktor sa plugom, koji se kretao istom trakom, ispred njih. Automobil se od siline udarca odmah zapalio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE PRELEPA ANASTASIJA (20) POVREĐENA U NESREĆI KOD ALIBUNARA: Živa je, ali u teškom stanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022

Anastasija se nalazi u teškom stanju..U stravičnoj nesreći kod Alibunara Anastasija J. (20) je teško povređena, a prema poslednim informacijama ona je u teško stanju i lekari se bore za njen život. Zasad je potvrđeno da je pet osoba poginulo na teritoriji Srbije za samo 12 sati...Anastasija je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.