NAJLUĐI SNIMAK IZ SRBIJE IMA NASTAVAK! Cice iz Švice i harmonikaši IZ GEPEKA nastavili svoj LUDI PROVOD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLUĐI SNIMAK IZ SRBIJE IMA NASTAVAK! Cice iz Švice i harmonikaši IZ GEPEKA nastavili svoj LUDI PROVOD (VIDEO)

Video napravio pometnju na internetu.

Devojke, najverovatnije gastarbajterke, koje su u gepeku džipa švajcarskih registracija vozile harmonikaše, napravile su pravu pometnju na društvenim mrežama. Snimak kako plavuša vozi muzičare u gepeku, pa kasnije pleše nasred ulice, dobio je nastavak.

Naime, devojka-vozačica je muzičare na kraju pustila nasred auto-puta, ali ne na "slobodu", već da joj pevaju.

- Specijalno za brata Nikolu i brata Purketa - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mladić sa harmonikom, pa zapevao.

Video je napravio pometnju na internetu, a mnoge je ponašanje devojaka iznervirao i  pitali su se zašto u Srbiji "svako misli da može da radi šta hoće", i devojci poručili da pokuša ovako nešto da uradi u Švajcarskoj.

Drugi, opet, tvrde da devojka nije ništa loše uradila i da je vodila računa o bezbednosti, kao i da "svako od nas voli da se zeza kad je velika fešta".

"Došla je iz Švajcarske da ostavi pare u Srbiju, a mogla je da ode i u neku drugu državu. Nikoga nije ugrozila, nikakvu štetu nije napravila samo je bila vesela. Pa kako vi mislite da dovete turiste ovde? Kažnjavanjem?", branili su je drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.