NAJLEPŠA tržnica u Beogradu: Kako izgleda pijaca na Voždovcu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLEPŠA tržnica u Beogradu: Kako izgleda pijaca na Voždovcu?

Između Ulice Jove Ilića, Koste Jovanovića i okolnih uskih voždovačkih sokaka nalazi se stara mala pijaca, po mišljenu mnogih jedna od trenutno najlepših u gradu.

Njena površina je svega 1.200 kvadratnih metara, a na placu je smešteno oko 68 prodajnih tezgi. Okružuju je porodične kuće i stambene zgrade, a iza pijace nalazi se park.

Pijaca u Jove Ilića je bogato snabdevena robom, a poljoprivredni proizvođači najčešće dolaze iz Zuca, Ripnja, Opova, Slanaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vrčina, Grocke, Ritopeka... Na njoj pazare isključivo žitelji ovog dela grada.

Najsavremenija gradska pijaca je 2003. godine renovirana i potpuno natkrivena po uzoru na moderne tržnice kakve se mogu videti u svetskim metropolama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.