NAJBOLESNIJA LAŽ KRIKA DO SADA: Čekali rođendan Danila Vučića da bi mu uništili život

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 15:33

NAJBOLESNIJA LAŽ KRIKA DO SADA: Čekali rođendan Danila Vučića da bi mu uništili život

Nastavljaju se orkestrirani napadi na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu decu.

Portal "Krik" pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa i tajkunskog lobija nastavio je danas besramne napade na sina predsednika Srbije, Danila Vučića. Posle iznošenja mnogobrojnih laži i povezivanja predsednikovog sina sa kriminalcima, "Krik" je nastavio u svom stilu orkestriranju kampanju na porodicu Vučić.

Naime, pomenuti portal preneo je priču italijanskog medija "La Repubblica" da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića.

Kao što se može videti na slici ispod, ovaj italijanski list preneo je lažnu informaciju o sinu predsednika 8. oktobra, a tajkunski mediji su ovu priliku iskoristili da baš na rođendan Danila Vučića orkestrirano plasiraju priču koja je stara skoro dva meseca i tako na najbrutalniji način unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Čak se i Direkor International Sports Office Darko Ristić obratio javnosti povodom dezinformacija da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer fudbalera Dušana Vlahovića i eksplicitno odbacio navode.

- Poštovani , ovim putem bih želeo da Vas obavestim da sin predsednika Republike Srbije, Danilo Vučić, nema apsolutno nikakve veze sa agencijom International Sports Office niti je ikada učestvovao u bilo kakvim poslovima vezano za gore pomenutu agenciju u kojoj sam ja direktor. Kao sto sam i odgovorio portalu KRIK, odgovorno tvrdim da ta vest koja se pojavila u nekim italijanskim medijima je gnusna laž i nema apsolutno nikakve veze sa istinom. S poštovanjem, Darko Ristić, direktor International Sports Office".

I iz fudbalskog kluba Partizan oglasili su se o lažnim navodima o sinu predsednika Srbije.

- Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem, a po pitanju bilo kog igrača, pa ni oko Dušana Vlahovića - rekli su zvaničnici iz FK Partizan i dodali:

- Nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem nikada, o bilo čemu što se tiče fudbalskog kluba Partizan.

Na zvaničnom sajtu pomenute agencije, jasno su prikazane biografije četvorice agenata i na njima se ne nalazi, niti se pominje ime Danila Vučića.

Inače, reč je o renomiranoj agenciji koja zastupa mnogobrojne igrače koji igraju u najvećim ligama sveta - španskoj, portugalskoj, američkoj, švedskoj, izraelskoj... što možete videti na fotografiji ispod.

Podsetimo, savetnica predsednika Srbije, Suzana Vasiljević, izjavila je da će savetovati Danila Vučića da uzme advokate i tuži medije, zbog "skandala međunardonih razmera".

- "La Repubblica" je iznela najstrašnije izmišljotine na račun dečka koji se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme. "La Repubblica" se nije ni potrudila da pita Danila za komentar, prema tome, nema potrebe da on odgovara na nešto u šta je protiv svoje volje upleten - navela je predsednikova savetnica i dodala da nema potrebe da se o ovome oglašavaju predsednik i njegov sin.

Iz svega navedenog se jasno zaključuje da je jedini cilj brutalnih laži "Krika" i Đilasovih medija da unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično!

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se večeras u 18 časova vanredno obratiti građanima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.