NAGRAĐENI AUTORI NAJFOTOGRAFIJA ZEMUNA: Pogledajte ko je osvojio nagrade (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 12:43

NAGRAĐENI AUTORI NAJFOTOGRAFIJA ZEMUNA: Pogledajte ko je osvojio nagrade (FOTO)

Komisija je na osnovu prispelih fotografija od ukupno 33 autora odabrala tri najlepše.

Uoči Praznika Gradske opštine Zemun u galerijskom prostoru Kancelarije za mlade 3. novembra predsednik Skupštine Gradske opštine Zemun Miroslav Gajić svečano je otvorio izložbu ''Najlepša fotografija Zemuna''.

-Sve fotografije koje su prezentovane na izložbi su izvrsne. Žiri je imao težak posao da izabere tri najlepše fotografije zato što je Zemun posmatran kroz objektiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek raskošno lep'- rekao je Gajić.

Gradska opština Zemun je raspisala konkurs za izbor "Najlepše fotografije Zemuna".

Plaketu i fotoaparat za najlepšu fotografiju dobila je Iva Trkulja. Drugo mesto i mobilni telefon pripalo je Aleksandru Koraću, dok je treće mesto i tablet osvojio  Stefan Vujin.

Autori nagrađenih fotografija dobili su monografiju o Zemunu, dok su svi učesnici dobili zahvalnice i mapu nepokretnih kulturnih dobara Zemuna.  Na izložbi je prezentovano 20 izabranih fotografija, kao i najlepša ostvarenja prošlogodišnjih učesnika.

Otvaranju izložbe prisustvovali su članovi Veća GO Zemun Ana Beočanin i Đorđe Dukić, kao i mnogobrojni građani Zemuna.

Najlepše fotografije Zemuna građani mogu da pogledaju svakog radnog dana od 8 do 15 časova u galeriji KZM, Ulica Kosovska 9.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.