NAGLI PREOKRET POSLE KIŠE: Temperatura danas i do 32 stepena - u ovim delovima Srbije moguća kiša

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2022, 07:07

NAGLI PREOKRET POSLE KIŠE: Temperatura danas i do 32 stepena - u ovim delovima Srbije moguća kiša

Najniža temperatura od 12 do 19, najviša dnevna od 27 na severu do 32 na jugoistoku Srbije

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala.

Ujutro i pre podne ponegde na severu, a posle podne u brdsko-planinskim predelima kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će biti uglavnom slab, promenljiv.

Najniža temperatura kretaće se od 12 do 19, najviša dnevna od 27 na severu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 32 stepena na jugoistoku Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U Beogradu pretežno sunčano i malo toplije, posle podne uz promenljivu oblačnost u pojedinim delovima grada mala verovatnoća za kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak sa grmljavinom.

Vetar uglavnom slab, ujutro jugozapadni, zatim u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od 15 do 18, a najviša oko 28 stepeni.

U Srbiji do ponedeljka promenljivo, toplije i nestabilno uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Najviša temperatura u većini mesta od 29 do 33 stepena.

Od utorka jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.