NADAM SE DA ĆETE UMRETI: Žena vikala i kašljala na putnike u avionu (VIDEO) 

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 14:51

"NADAM SE DA ĆETE UMRETI": Žena vikala i kašljala na putnike u avionu (VIDEO) 

Problemi su počeli kada je stjuardesa rekla putnici da stavi masku

Incident se dogodio u avionu na relaciji Belfast - Edinburg, kada je putnica počela da viče na ostale putnike, govoreći im da će da umru, a usput je i namerno kašljala na njih.

Problemi su počeli kada joj je stjuardesa rekla da stavi masku kao zaštitnu meru i prevenciju zbog korone.

Incident je zabeležen kamerom, gde se vidi i čuje kako psuje i viče "umrite".

- Živite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život. Svi će umreti jednog dana, znate li to? Svako umire. Da li je reč o koroni ili ne, ali jasno je da je samo smrt siguran posao - vikala je svom silinom, prenosi Dejli mejl.

Jedan od članova putnika je potom pobesneo i rekao joj da treba da izađe iz aviona, u koji su se tek ukrcali, što ju je još više naljutilo, čuje se na snimku.

- Nadam se da ćeš umreti, kopile jedno, nadam se da ćeš umreti - vikala je i počela da kašlje na putnike.

Portparol kompanije "IziDžet" je potvrdio da je došlo do incidenta u njihovom avionu. Istakao je da prema pravilima Evropske agencije za bezbednost vazdušnog saobraćaja, svi putnici sada moraju da pokriju lice maskama tokom ukrcavanja, iskrcavanja i leta, osim kada jedu ili piju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.