NA PORODIČNU KUĆU U BEOGRADU BAČENA BOMBA: Snažna eksplozija probudila komšije, odmah izbio požar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PORODIČNU KUĆU U BEOGRADU BAČENA BOMBA: Snažna eksplozija probudila komšije, odmah izbio požar (VIDEO)

Snažna eksplozija u Vidskoj ulici probudila je oko 6:30 časova komšije, a, kako su nam svedoci rekli, plamen je odmah zahvatio parkirani auto.

Jutros je bačena bomba na porodičnu kuću u beogradskom naselju Dušanovac, prilikom čega je naneta materijalna šteta, ali srećom, nije bilo povređenih.

Snažna eksplozija u Vidskoj ulici probudila je oko 6:30 časova i komšije, a, kako su nam svedoci rekli, prizor je bio jeziv, plamen je odmah zahvatio parkirani auto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vatrogasci su brzo reagovali, a u eksploziji je takođe oštećena kapija, kao i još dva parkirana vozila.

Vlasnice kuće su dve sestre ali one trenutno ne žive tu, već je izdaju. U kući borave tri porodice, dok auto nije povezan sa vlasnicama, tako da se nagađa kome je napad bio upućen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bačena bomba na Dušanovcu: Snažna eksplozija probudila komšije, odmah izbio požar (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020

Snažna eksplozija u Vidskoj ulici probudila je oko 6:30 časova komšije, a, kako su nam svedoci rekli, plamen je odmah zahvatio parkirani auto JUTROS je bačena je bomba na porodičnu kuću u beogradskom naselju Dušanovac, prilikom čega je naneta materijalna šteta, ali srećom,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.