NA POMOLU NOVI NUKLEARNI SPORAZUM SA IRANOM? Pregovori SAD i Irana na nejasnoj tački

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 20:01

NA POMOLU NOVI NUKLEARNI SPORAZUM SA IRANOM? Pregovori SAD i Irana "na nejasnoj tački"

Saliven: Indirektni pregovori u Beču o povratku Irana i SAD Iranskom nuklearnom sporazumu su "na nejasnoj tački"

Ovo je izjavio danas američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven.

- U ovom trenutku neću okarakterisati suštinu pregovora jer su oni na ... nejasnoj tački - rekao je Saliven na vebinaru Aspen Sekjuriti Forum.

Prema njegovim rečima, primetna je spremnost svih strana, uključujući i Irance, da "ozbiljno razgovaraju o ublažavanju sankcija ... i putu nazad u JCPOA".

Ipak, još nije sigurno da li će ovo kulminirati dogovorom u Beču, dodao je Saliven.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saliven: Pregovori SAD i Irana “na nejasnoj tački”

Izvor: B92, 30.Apr.2021

Indirektni pregovori u Beču o povratku Irana i SAD Iranskom nuklearnom sporazumu su "na nejasnoj tački", izjavio je danas Džejk Saliven..."U ovom trenutku neću okarakterisati suštinu pregovora jer su oni na .. nejasnoj tački", rekao je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Saliven na vebinaru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.