N1: Policija pronašla telo devojke u automobilu, uhvaćeni osumnjičeni

Izvor: Danas, 24.Okt.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N1: Policija pronašla telo devojke u automobilu, uhvaćeni osumnjičeni

Policija je pronašla telo dvadesetosmogodišnje devojke u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, osumnjičeni za pokušaj skrivanja tela preminule devojke su uhvaćeni, prenosi N1. Članak N1: Policija pronašla telo devojke u automobilu, uhvaćeni osumnjičeni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena drama u bloku 63: Telo devojke pronađeno u automobilu

Izvor: B92, 24.Okt.2019

Beograd -- Policija je pronašla telo dvadesetosmogodišnje devojke u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, prenosi N1...Osumnjičeni za pokušaj skrivanja tela su uhvaćeni u blizini stana u koji je policija prethodno upala, zbog prijave stanara da se od juče oseća miris tela...

Nastavak na B92...

Ponovo protesti ispred advokatske komore

Izvor: Danas, 24.Okt.2019

Grupa advokata nezadovoljna načinom na koji rukovodstvo komore štiti njihova prava protestovaće i sutra ispred prostorija Advokatske komore Srbije u Dečanskoj ulici u Beogradu. Članak Ponovo protesti ispred advokatske komore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.