Muž Slavice Đukić Dejanović UDARIO DEVOJČICU KOLIMA: Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Slavice Đukić Dejanović UDARIO DEVOJČICU KOLIMA: "Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete"

Ranko Dejanović kod Rače automobilom udario devojčicu, koju je odmah prevezao u Hitnu. Veća tragedija je izbegnuta, a na lice mesta je izašla i policija

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, udario je dete u saobraćajnoj nezgodi u selu Saranovo kod Rače.

Nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je on obilazio. Nakon toga, Dejanović je povređenu devojčicu odvezao u hitnu, gde je ona zbrinuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Devojčica je izašla iz automobila, ne gledajući da li je bezbedno, i htela je da pređe preko ulice... U tom trenutku je autom naišao Dejanović i udario u nju. Stao je, odmah je odvezao u bolnicu, gde je ona zbrinuta. Srećom, velika tragedija je izbegnuta. Na lice mesta je izašla policija i sačinila izveštaj - otkriva izvor.

Ranko Dejanović potvdio je da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako kaže, dete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pešačkog prelaza.

- Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti - priča Dejanović.

Posle prvog pregleda, hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu u Kragujevac na snimanje.

- Urađen je skener glave, ultrazvuk i drugi pregledi i devojčica je dobro, van svake je opasnosti. Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete. Išao sam i u kuću gde živi, da razgovaram sa njenim ocem. Tu sam za devojčicu i njenu porodicu za sve što treba - kaže Dejanović.

Nakon saobraćajne nezgode, dodaje on, policija je izašla na lice mesta, a on je dao izjavu, uradio vanredni tehnički pregled vozila, analizu krvi i test na alkohol, koji je, kako kaže, pokazao da nije bilo prisustva istog.

Ministarka Slavica Đukić Dejanović nije odgovarala na pozive. Ranko Dejanović kaže da je odmah nakon nesreće obavestio suprugu šta se dogodilo, dodajući da su njih dvoje na raspolaganju devojčici i njenoj porodici za sve što je potrebno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAOBRAĆAJKA KOD RAČE: Suprug ministarke Dejanović udario devojčicu kolima

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019

Devojčicu je automobilom zakačio Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić-Dejanović U saobraćajnoj nezgodi u selu Saranovo kod Rače danas je povređeno dete. Devojčicu je automobilom zakačio Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić-Dejanović.Srećom,dete...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.