Mušnikovo kod Prizrena: Demolirana kuća porodice Petrović

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Okt.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mušnikovo kod Prizrena: Demolirana kuća porodice Petrović

Kuća porodice Dragoslava Petrovića iz Mušnikova kod Prizrena obijena je i u potpunosti demolirana, preneo je danas portal Košev.

Kako navodi portal, slučaj je prijavljen kosovskoj policiji.

"Nema ovde šta da se odnese, sve što je vredelo je odneseno i uništeno. Ovo je čista provokacija i vrsta pritiska na moju porodicu", rekla je monahinja Irina Petrović, prenosi RTV KIM.

Portal navodi da su obijena ulazna vrata, prostorije uništene, nameštaj polomljen, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a porodične fotografije bačene na pod, dok je polomljena i ikona sveca porodične slave ove porodice.

Oko kuće, koja se nalazi na ulazu u selo Mušnikovo, posečeno je drveće i donešene su automobilske gume.

Kuća je bila više puta meta napada i pljački. U avgustu prošle godine, počela je izgradnja puta tik do imanja Petrovića što je dovelo do ugrožavanja štale i okućnice.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.