Muškarci, ovi potezi u krevetu nisu nimalo seksi!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci, ovi potezi u krevetu nisu nimalo seksi!

Muškarci, morate da obratite pažnju na svaki detalj koji se spramate da uradite u krevetu, jer neke stvari ne voli baš nijedna žena. Dakle, seks pre svega mora da bude seksi.

Muškarci se trude kako bi bili što bolji ljubavnici i žene su im na tome najverovatnije zahvalne, ali postoje situacije u kojima su začuđene potezima koje dožive u krevetu.

Da ne bi dolazilo do neprijatnih trenutaka i objašnjenja sa jedne ili druge strane, postoji lista koju svaka devojka može >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dati svom partneru  sa namerom da poboljša seksualni život.

Lizanje celog tela

Kako da ovo objasnimo? Kad jedete, poješćete ono što je na tanjiru, nećete oblizati celi tanjir, jer je nepotrebno. Isto tako nema potrebe da tokom predigre jezikom dotaknete svaki deo našeg tela. Svako ima svoje preferencije, ali verujemo kako područje lista i pazuha možete zaobići.

Foto-ilustracija: Profimedia

Batine

Ne one prave, nego one koje nismo doživele još iz dana vrtića. Udarac po guzi nije loš sam po sebi, pogotovo ako ga tražimo, ali ako nas dobro nalupate po guzi, nećemo se osećati seksi – osećaćemo se kao da smo kažnjene.

Foto-ilustracija: Profimedia

Lomatanje jezikom

Oralni seks je umetnost, gotovo kao slikanje slike. Vaš jezik je vaša kičica, a ako njime radite na sve strane i vrtite ga u krug, nećete napraviti remek-delo. Kod ovakvih se stvari ceni nežnost, preciznost i dobra tehnika.

Foto-ilustracija: Profimedia

Duvanje u uvo

Verujemo kako postoje žene koje ovo stvarno vole, ali one su toliko retke da verovatno same traže da im dišete u uho. Ako vas žena to ne traži, igrajte na sigurno i nemojte ni pomišljati na to.

Pogledajte šta žene vole.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.