Muškarci, jednoglasno: Ovo nas najviše nervira u krevetu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2018, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci, jednoglasno: Ovo nas najviše nervira u krevetu

Kada je u pitanju seks, zaista retko možete čuti da muškarcima nešto smeta. Ipak, postoji jedna stvar na koju su gotovo svi "alergični".

Naime, jedan korisnik portala "Reddit" požalio se u iskrenom postu na svoju partnerku, a tamo ga je dočekala većina istomišljenika. Njegova žalopojka svodi se na sledeće: i muškarci žele predigru.

"Kao muškarcu često su mi davali do znanja koliko je važno da ljubim ženu po vratu, igram se s njenim grudima, masiram joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << noge i trudim se da je uzbudim. U potpunosti se slažem, ali nikad nisam čuo da važi i obrnuto. Muškarcima se takođe sviđaju te stvari. Predigra čini seks uzbudljivijim i daje vam više zadovoljstva", napisao je.

Već prvog dana dobio je preko 1.400 glasova, a mnogi su se muškarci složili s njim.

"Ponekad je predigra bolja od seksa. U svakom slučaju njegov je bitan deo", napisao je drugi korisnik.

"Neke devojke vole kad se posvetimo njima, ali ne pada im na pamet da uzvrate", složio se drugi.

"Slažem se, predigra je važna za oboje", napisao je treći.

"Predigra je najbolja igra", bio je još jedan od komentara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.