Muškarac uhapšen zbog krađa iz automobila u Rumi

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 13:44

Muškarac uhapšen zbog krađa iz automobila u Rumi

Policija u Rumi uhapsila je A. Č. (36) zbog sumnje da je na području tog grada izvršio šest krađa iz automobila.

Sumnja se da je iz nezaključanog automobila parkiranog ispred dečijeg vrtića ukrao ranac sa dokumentima, novcem i mobilnim telefonom, kao i da je u prethodnom periodu na području Rume, na isti način, izvršio još pet krađa.

Ukradena dokumenta iz pomenutog automobila i telefon su pronađeni i vraćeni vlasnici.

Nakon zadržavanja do 48 časova, osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, a sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukrao šest automobila u Rumi

Izvor: Radio 021, 18.Jan.2021

A. Č. (36) iz Rume uhapšen je zbog krađe šest automobila u tom mestu...Sumnja se da je iz nezaključanog automobila parkiranog ispred dečijeg vrtića ukrao ranac sa dokumentima, novcem i mobilnim telefonom, kao i da je u prethodnom periodu na području Rume, na isti način, izvršio još pet krađa...Ukradena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.