Muškarac koji je pretio samoubistvom radi u bolnici; smešten na neuropsihijatriju

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac koji je pretio samoubistvom radi u bolnici; smešten na neuropsihijatriju

Muškarac koji je noćas pretio da će da skoči sa terase u Čačku smešten je na neuropsihijatriju.

Muškarac srednjih godina koji je tokom noći i prepodneva vikao sa svoje terase preteći da će da skoči, nakon intervencije nadležnih službi smešten je na odeljenje neuropsihijatrije, potvrđeno je iz Opšte bolnice u Čačku.

Inače, radi se o medicinskom tehničaru zaposlenom upravo u čačanskoj bolnici.

„Verovatno je bio uplašen da je zaražen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nije ispunjavao kriterijume da bude testiran. Vikao je da želi infektologa, da uradi test na koronavirus“, kažu očevici iz Nemanjine ulice.

Podsetimo da polovinu zaraženih u Čačku čine upravo zdravstveni radnici i da odeljenja hirurgije, ortopedije i anesteziologije već rade smanjenim kapacitetom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.