Muškarac izrešetan sa dečijim kolicima u rukama? DETALJI LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU! Policija sumnja da je ubijen greškom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac izrešetan sa dečijim kolicima u rukama? DETALJI LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU! Policija sumnja da je ubijen greškom

Na Banovom Brdu u Beogradu iz vatrenog oružja oko 11 časova ubijen je N. M. (37).

Napad se dogodio u Ulici Rajka od Rasine.

Nepoznata osoba je ispalila više projektila u njegovom pravcu usmrtivši ga na mestu, a zatim se vozilom marke "fiat punto" udaljila sa mesta ubistva.

Ekipa hitne pomoći koja je za nekoliko minuta stigla na mesto pucnjave mogla je samo da konstatuje smrt.

Policija je proglasila akciju "Vihor" i intenzivno traga za počiniocem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pretpostavlja se da je to uzrok velike gužve na izlazima iz glavnog grada. Na svim izlazima iz grada su punktovi.

Muškarac je upucan kad je prema nezvaničnim informacijama izašao do svog automobila kako bi iz gepeka uzeo kolica za dete.

Na mestu ubistva policija i lekari Hitne pomoći su zatekli telo ubijenog muškarca, a pored njega dečja kolica.

Policija proverava da li je N. M. ubijen greškom.

Komšije su ispričale da je ubijeni živeo sa ženom i bebom i da je bio fin momak.

- Viđali smo ga uvek sa suprugom i bebom, uvek se javljao, nije delovao kao neko ko bi se nekome zamerio za nešto - ispričale su komšije.

Druge komšije kažu da nisu čule ništa već da su samo videle Hitnu pomoć.

- Vraćala sam se iz prodavnice kada sam videla hitnu pomoć. Nisam sumnjala da su nekoga ubili. Tuga. Nije izgledao kao da je neki opasan momak - kaže komšinica.

N. M. je živio u jednom delu kuće u kojoj stanuje i bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović na čiji automobil je prošle godine bačena bomba dok je bio parkiran u dvorištu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.