Muškarac iz Niša nastradao u jednom naselju, MRTVOG GA ODVEZLI U DRUGO: Tokom krađe kablova UBILA GA STRUJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 09:21

Muškarac iz Niša nastradao u jednom naselju, MRTVOG GA ODVEZLI U DRUGO: Tokom krađe kablova UBILA GA STRUJA

Menjao identitet, sugrađani ga poznaju po starom imenu

Nišlija Marko M. (48) čije je telo sinoć pronađeno u Ulici Ivana Milutinovića u Nišu preminuo je od strujnog udara koji je zadobio prilikom pokušaja krađe bakarnih kablova u trafo stanici u selu Krušce.

Kako se nezvanično saznaje, on je sa još trojicom prijatelja otišao do jedne firme u ovom selu kako bi ukrao kablove iz tamošnje trafo stanice.

- On je otvorio vrata trafoa, uhvatio se za kabl >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zadobio strujni udar usled čega je izgubio svest. Njegovi prijatelji su se uplašili, uzeli ga, ubacili u kola marke mercedes i krenuli ka Nišu. Iz vozila su pozvali hitnu pomoć, međutim, do dolaska do Ulice Ivana Milutnovićča, gde Marko živi, on je preminuo. Prestravljeni lopovi su ga izbacili iz vozila, ostavili kola i pobegli. Oni su iste večeri pronađeni i objasnili su kako je Marko nastradao - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Da se radi o strujnom udaru sumnjalo se već na osnovu opekotine na njegovoj ruci koja je karakteristična povređivanju na taj način.

Inače, Marko je poznat policiji po brojnim krađama, a ranije se zvao Stojan A. Međutim, promenio je ime, verovatno da bi mu policija teže ušla u trag.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.