Munjevita akcija policije: Pali PLJAČKAŠI, izvršili teške krađe u Obrenovcu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Munjevita akcija policije: Pali PLJAČKAŠI, izvršili teške krađe u Obrenovcu?

Sumnja se da su na području Obrenovca izvršili 10 krivičnih dela teške krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Ž.N. (1997) i LJ.P. (1999), iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su na području Obrenovca izvršili 10 krivičnih dela teške krađe.

Pročitajte i:

Sumnja se da su njih dvoje u periodu od juna do avgusta ove godine na teritoriji Obrenovca izvršili teške krađe oštetivši dve privatne kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve pekare, dve trgovinske radnje, poštu, menjačnicu, apoteku i cvećaru.

Osumnjičeni su krivična dela vršili tako što su upotrebom podesnog alata nasilno otvarali vrata ili prozore oštećenih objekata i ulazili u njih, vršili premetačinu i tom prilikom sa sobom odnosili novac koji bi zatekli u objektu.

Ž.N. i LJ.P. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.