Mrkonjić: Ne znam kog ministra će Vlada da zameni

Izvor: Kurir, 10.Mar.2013, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Ne znam kog ministra će Vlada da zameni

On je kazao da Socijalisticka partija Srbije ima spremnu ocenu svojih ministara i da unutar stranke po tom putanju ne postoje nikakvi sukobi

BEOGRAD - Vlada Srbije još nije razmatrala ko bi od ministara mogao da bude zamenjen, izjavio je  ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je rekao da mu nije poznat datum sednice na kojoj bi to bila glavna tema. On je kazao da Socijalisticka partija Srbije ima spremnu ocenu svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ministara i da unutar stranke po tom putanju ne postoje nikakvi sukobi.

"Kada smo imali sednicu Predsedništva gde smo nas četovoro podneli izveštaj šta smo uradili , ocena je da smo svi uglavnom zadovoljili na svojim mestima i da problema nema", rekao je Mrkonjić i demantovao da je ljut, kao što prenose neki mediji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mrkonjić: Vlada nije razmatrala ko bi od ministara bio zamenjen

Izvor: Blic, 10.Mar.2013

Vlada Srbije još nije razmatrala ko bi od ministara mogao da bude zamenjen, izjavio je danas ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić...Mrkonjić je za B92 rekao da mu nije poznat datum sednice na kojoj bi to bila glavna tema...On je kazao da Socijalisticka partija Srbije ima spremnu ocenu svojih ministara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.