Motociklisti teško povređeni na Bulevaru cara Konstantina u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklisti teško povređeni na Bulevaru cara Konstantina u Nišu

Supružnici D.Ž. (39) i B.Ž. (38) teško su povređeni na Bulevaru cara Konstantina u Nišu kada je vozač, za kojim policija i dalje traga, oborio motocikl kojim su se prevozili.

Od siline udarca motocil je odbačen na razdelno ostrvo između kolovoznih traka na bulevaru pri čemu je vozač D. Ž. zadobio prelom ruke i povredu grudnog koša, a njegova supruga prelom leve noge.

Udes se dogodio u subotu oko 18.20 časova.

Deset minuta kasnije ekipa Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << intervenisala je i zbog udesa u Somborskoj ulici u kome su povređena dva pešaka.

Prema navodima lekara Hitne pomoći, u toj nezgodi su žena (51) i desetogodišnji dečak zadobili povrede nogu.

Svi povređeni zbrinuti su u niškom Kliničkom centru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Motociklisti teško povređeni u Nišu

Izvor: B92, 17.Mar.2019

Niš -- Supružnici D.Ž. (39) i B.Ž. (38) teško su povređeni na Bulevaru cara Konstantina u Nišu kada je vozač oborio motocikl kojim su se prevozili...Za vozačem policija i dalje traga,..Od siline udarca motocil je odbačen na razdelno ostrvo između kolovoznih traka na bulevaru pri čemu je vozač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.