Motivi za ubistvo Davida mnogo ozbiljniji VIDEO

Izvor: B92, 22.Okt.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Motivi za ubistvo Davida mnogo ozbiljniji" VIDEO

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Adam Šukalo upozorio je da neko u slučaju smrti Davida Dragičevića namerno zataškava činjenice.

Šukalo je dodao i da se pribojava da bi tužilaštvo moglo da “pogura” priču u sasvim pogrešnom smeru. On je emisiji "Face to Face“, rekao da smatra da su motivi za ubistvo Davida Dragičevića mnogo ozbiljniji i tvrdi da postoji i dokaz za to.

“Čak američko tužilaštvo se zainteresovalo za taj slučaj, uputilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dopis postupajućem tužiocu i traži od njega da iskomunicira sa ocem, Davorom Dragičevićem, da on da saglasnost da kod postupajućeg sudije u SAD može dobiti odobrenje da se ti nalozi na mejlovima i na društvenim mrežama otključaju. Interes koji pokazuju SAD po meni ukazuju na crvenu lampicu po tome da postoji nešto što blinka crvenim u kontekstu priče o elektronskom novcu ili bitkoina. Po meni, motive za ono što se desilo pokojnom Davidu Dragičeviću treba tražiti u tom pravcu a ne tamo gde ide zvanična policijska verzija“, kaže Adam Šukalo, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.