Monstrum ubio 10 LJUDI: Stavljao im CIJANID u lekove, a zatim ih pljačkao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum ubio 10 LJUDI: Stavljao im CIJANID u lekove, a zatim ih pljačkao (VIDEO)

Strava i užas.

U Indiji je uhapšen muškarac zbog sumnje da je ubio 10 osoba tako što im je stavljao cijanid u lekove ili verske posude kako bih ih, nakon njihove smrti, opljačkao i uzeo njihov novac, zlato ili srebro.

Velanki Simhadri (38) uhapšen je juče nakon što je priznao da je ubio 10 osoba u indijskoj državi Andra Pradeš u razdoblju od februara 2018. do oktobra 2019. godine, saoštila je policija.

Prema informacijama policije, Simhadri je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekim svojim žrtvama davao prasadam, hranu koja se u Indiji smatra osveštanom u kojoj se nalazio cijanid. Cijanid je inače hemikalija koja se koristi u proizvodnji i za čišćenje metala, ali koja može biti kobna u visokim dozama.

Drugim žrtvama je davao čisti cijanid tvrdeći da se radi o tradicionalnoj medicini.

West Godavari police have arrested a Watchman for allegedly killing at least 10 people including 3 people by using Cyanide in ’Prasadam’. person who sold him the poison also arrested. #AndhraPradesh pic.twitter.com/RdZxrrwHGg

— Aashish (@Ashi_IndiaToday) November 5, 2019

Prva navodna žrtva Valabhaneni Umamahevara umrla je u svom vrtu 15. februara 2018. godine. Policija navodi kako je Simhadri dao Umamahevari (63) prasadam sa cijanidom, tvrdeći da će mu takav posvećeni obrok doneti sreću. Nakon toga je žrtvi ukrao 4 miliona rupija i jedan srebrni prsten.

Simhadri je kasnije ubio još osam drugih osoba na raznim lokacijama širom države, a uhapšen je tek prilikom desetog ubistva.

Dana 17. oktobra učitelj Kati Nagaraju (52) pronađen je mrtav u gradu Eluruu.

Prethodne večeri rekao je ženi da ide u banku, ali se nikada više nije vratio kući. Policija je na nadzornim kamerama videla Simhadrija kako razgovara s Nagarajuom neposredno pre njegove smrti. Juče ga je uhapsila, a on je priznao 10 ubistava.

Prema informacijama policije, Simhadri je imao ogromne dugove i to je bio osnovni motiv za ubistva. Krao je žrtvama prstenje, novac i zlatne ukrase.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.