Monstrum silovao ćerku 24 godine i začeo sa njom sedmoro dece, robijaš otkriva kako provodi dane u ZATVORU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstrum silovao ćerku 24 godine i začeo sa njom sedmoro dece, robijaš otkriva kako provodi dane u ZATVORU!

Pre deset godina Jozef Fricl osuđen je na doživotnu robiju.

Istinita priča o Austrijancu, koji je bezbroj puta silovao rođenu ćerku i začeo s njom sedmoro dece, šokirala je i uznemirila javnost. "Čudovište iz Amštetena", kako su ga mediji prozvali, danas ima 84 godine, a kaznu služi u austrijskom zatvoru Štajn.

Devetnaestog marta 2009. proglašen je krivim po svim tačkama optužnice: za ubistvo prouzrokovano nečinjenjenjem, držanje u ropstvu, lišavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slobode, silovanje hiljadama puta, prinudu i rodoskrnavljenje.

Jedno od sedmoro dece, koja se začeta dok je zlostavljao ćerku, umrlo je odmah po rođenju, a prema informacijama policije, Fricl je mrtvog blizanca spalio u peći. U zatvoru je pre dve godine uzeo drugo ime - Fric Majerhof - kako ga ostali robijaši ne bi odmah identifikovali.

Novinari austrijskog informativnog portala "oe24" razgovarali su s jednim od zatvorenika, koji kaže da Fricla svi u zatvoru izbegavaju. On se navodno "potpuno povukao u sebe", gotovo nikad ne izlazi iz ćelije i deluje "kao da se oprostio od života".vVeć izvesno vreme kruže glasine da Fricl polako propada i da je sve dementniji, prenosi oe24.

Dvadeset šestog aprila 2008. policija je uhapsila Fricla u blizini bolnice, u kojoj se njegova ćerka (19) već danima borila za život. Devojka se smrtno razbolela u skrovištu u kome ih je držao, pa je Fricl morao da je odvede u bolnicu, gde je ispričao da mu je unuka.

Lekari su, međutim, posumnjali i pozvali policiju, koja je u Friclovoj "kući užasa" zatekla skrovište u kome je držao ćerku i decu. Ono što im je ispričala nikad neće zaboraviti.

Dvadeset osmog avgusta 1984. Fricl je tada 18-godišnju ćerku namamio u podrum koji je krišom iskopao: 60 kvadratnih metara obezbeđenih sa čak osmoro vrata od 500 kilograma. mamio ju je, vezao i zaključao. U naredna 24 sata nije videla svetlo dana, a onda se podrum pretvorio u pakao: otac je svaki čas dolazio da bi je silovao.

Njene krike niko nije mogao da čuje, jer je Fricl napravio nepropustljivu zvučnu izolaciju. Ženi i komšijama rekao je da je ćerka otišla u sektu, a zatim prijavio njen nestanak. Ćerka i deca imaju nov identitet, a mesto njihovog boravka nije poznato javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.