Monći ponovo u Sevilji: Film Kum 2 je bolji od prvog dela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2019, 04:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monći ponovo u Sevilji: Film "Kum 2" je bolji od prvog dela

Španski transfer-guru Ramon Monći posle dve godine vratio se na mesto sportskog direktora Sevilje i poručio da veruje da će biti uspešniji nego u prvom mandatu.

Monći je nedavno dobio otkaz u Romi nakon loših rezultata, ali i ne toliko uspešnih transfera u rimskom klubu.

"Viktor Orta (direktor Lidsa prim. aut) rekao mi je da je film "Kum 2" bolji od prvog dela "Kuma", na slikovit način opisao je Monći na pitanje španskih novinara da li je povratak možda greška.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Monći je dodao da veruje i da mu se mnogo sviđa projekat Sevilje.

"Nisam se vratio da bih spasao nekog, Sevilja nema probleme. Ovde sam jer nam se poklapaju ideje i kakvu želim da vidim Sevilju u budućnosti. Verujem da ću napraviti korak više, težimo ka višem sportskom i ekonomskom rezultatu", poručio je on.

Monći je čak 17 godina proveo u klubu iz Andaluzije i ostaće upamćen da je dovodio nekolicinu odličnih igrača poput Danija Alvesa, Adrijana, Žulija Baptiste, Sejdua Keite, Ivana Rakitića, ali i napravio prihod od oko 200 miliona evra kroz transfere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.