Moja porodica je stradala od ustaške ruke, još i imena deci da nam daju Vučić odgovorio na napad Hrvata na sina Vukana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 21:47

"Moja porodica je stradala od ustaške ruke, još i imena deci da nam daju" Vučić odgovorio na napad Hrvata na sina Vukana

Predsednik Srbije komentarisao je sraman tekst hrvatskog medija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Intervju" na televiziji Pink. Pored mnogobrojnih aktuelnih tema, predsednik je prokomenarisao i sramni tekst u hrvatskom mediju, Jutarnjem listu.

- Zbog dobrih rezultata Srbije počinju takve kampanje. Nastaviće se sa dalji pritiskom na Srbiju i srpski narod, po pitanju Srebrenice. Kao izgovore za napase koriste Vulinovu sintagmu "srpski svet", u smislu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedništva i narodnog jedinstva. Zanjući šta nam predstoji ja sam uvek isticao da je politika Srbije samo očuvanje njenih granica. I oni su to čuli od mene desetinama puta. Mi ćemo sada prvi put u istoriji imati BDP koji u apsolutnim brojevima može da se meri sa njihovim. Srbija će preteći Republiku Hrvatsku i u tome je problem - istakao je predsednik.

- Što se tiče mog sina Vukana. Kako da vam kažem, ja nisam idealna ličnost za njih na ovom mestu. Moja porodica je teško stradala od ustaške ruke. Moj otac nikada nije video svog oca. Posle svega toga još i imena deci da nam daju, i da odlučuju kako će naša deca da se zovu.

Predsednik je podsetio da je njegova porodica teško stradala od ustaške ruke.

- Zamislite koliki bi skandal bio da neki srpski medij piše kako bi trebalo da se zovu deca Zorana Milanovića. Dok nam razipinju decu znam da nam dobro ide - naglasio je Vučić.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je novu državnu pomoć u emisiji "Intervju" na televiziji Pink. Gostovanje predsednika Srbije možete pratiti na našem portalu klikom na LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.