AMSS: Oprez zbog kiše i pljuskova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2020, 08:28

AMSS: Oprez zbog kiše i pljuskova

Auto-moto savez Srbije (AMS S) upozorio je večeras vozače da oprezno voze zbog moguće kiše i povremenih pljuskova u istočnim i jugoistočnim krajevima zemlje, kao i zbog radova na pojedinim deonicama.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim na Batrovcima, prema Hrvatskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gde teretna vozila na izlaz iz zemlje čekaju 60 minuta.

AMS S podseća da je od 30. maja Bosna i Hercegovina otvorila svoje

granične prelaze za građane Srbije, kao i da državljani Srbije i Mađarske od 25. maja mogu slobodno da koriste svih devet graničnih prelaza.

Takođe se podseća da je 22. maja stupila je na snagu odluka Vlade Republike Srbije o prestanku važenja odluke o zatvaranju graničnih prelaza.

Zbog radova na više puteva izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije su saopštili da su zbog radova na više puteva izmenjeni režimi saobraćaja.

Na putu Brza Palanka - Negotin, u oba smera, od 8. juna do 1. avgusta izvodiće se radovi na popravci mostova, a saobraćaj će se u zoni mostova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Na auto-putu E-70, pre čeone naplatne stanice Šid i posle nje, od danas, će se tokom izvođenja radova saobraćaj odvijati dvosmerno na levom poluprofilu auto-puta, do 20. juna, a benzinska stanica "Mol" koja se nalazi u zoni radova biće zatvorena.

Na putu Sastav Reka - Crna Trava, biće izvođeni radovi na krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi će biti u periodu od 8. do 12. juna tokom dana od 7 do 17 sati.

Na putu Ljig-Preljina, do 20. juna, od 7 do 19 sati, biće obavljani radovi na pranju tunela. U zoni radova, biće zatvorena vozna, odnosno, preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u slobodnoj traci.

Na auto-putu E-763, deonica Surčin - Obrenovac, do 8. juna, od 7 do 15 sati, biće izvođeni radovi na košenju trave u putnom pojasu, u oba smera, a ovi radovi su u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Putevi Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.