Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica od četvrtka na pijaci Buvljak

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 12:45

Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica od četvrtka na pijaci "Buvljak"

Mobilna bankarska ekspozitura sa pijace "Buvljak", narednog četvrtka, 22. aprila seli se na pijacu "Zemun"

Na pijaci "Buvljak" od četvrtka, 15. aprila biće postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica. Od četvrtka do subote od 08 do 13 sati posetioci ove pijace kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, ali i više od toga.

U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa.

JKP "Gradske pijace" omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca. S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu novinu koja će značajno mnogima olakšati kupovinu.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.