Izvor: RTS, 03.Feb.2023, 19:38

Mladić koji je ranjen kod Vitine za RTS: Napali su me s leđa, iz čista mira

Boban Đuzić koji je ranjen nožem kod Vitine rekao je za RTS da su ga trojica Albanaca napala s leđa, iz čista mira. Kaže da ih poznaje, da su iz njegovog sela.
Dvojica Albanaca ubola su nožem u rame dvadesetogodišnjeg Bobana Đuzića u selu Mogila u opštini Vitina. Njegovo stanje je stabilno, a za RTS je rekao da su napadači iz njegovog sela.

"Danas su me napali Albanci iz čista mira kada sam se vraćao kući. Trojica su me napala, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << s leđa. Znam napadače, iz mog sela su – jedan ima 12, drugi 17 i treći 46 godina", rekao je Boban.
Navodi da je pozvao policiju, koja je došla, ali da nije bilo nikoga u okolini koji bi mogli da posvedoče.

Doktor bolnice u Pasjanu Dejan Jocić rekao je za RTS da je mladić imao dve ubodne rane koje je njihov tim lekara zbrinuo u hirurškoj ambulanti.
"On je zbrinut na našem odeljenju i u stabilnom je stanju. Njegovo stanje se prati iz časa u čas. Mislim da će par dana biti na našem odeljenju", rekao je Jocić.
Kancelarija za KiM saopštila je da je ovaj napad direktna posledica antisrpske histerije i politike Aljbina Kurtija. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NAPALI SU ME S LEĐA IZ ČISTA MIRA" Ranjeni Srbin: Znam ih, oni su iz mog sela

Izvor: Blic, 03.Feb.2023

Boban Đuzić koji je ranjen nožem kod Vitine rekao je za RTS da su ga trojica Albanaca napala s leđa, iz čista mira. Kaže da ih poznaje, da su iz njegovog sela.

Nastavak na Blic...

Mladić koji je ranjen kod Vitine: Napali su me s leđa, poznajem napadače iz sela

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2023

Mladić Boban Đuzić (20) koji je danas ranjen nožem u selu Moglia kod Vitine na Kosovu i Metohiji, izjavio je da su ga trojica Albanaca napala sa leđa i da ih poznaje, jer su iz njegovog sela.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đuzić stabilno, dvojica napadača na slobodi

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2023, 15:37

KOSOVSKA VITINA - Zdravstveno stanje Bobana Đuzića /20/, koga su u selu Mogila kod Kosovske Vitine napala trojica Albanaca, stabilno je, izjavio je Srni Đuzićev advokat Vasilije Arsić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.