Mladi za ljudska prava Srbije i Hrvatske: Patnju žrtava ne koristiti za ratnohuškačke poruke

Izvor: Danas, 06.Avg.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi za ljudska prava Srbije i Hrvatske: Patnju žrtava ne koristiti za ratnohuškačke poruke

Inicijative mladih za ljudska prava iz Hrvatske i Srbije pozvale su političke predstavnike dveju zemalja da stradanja i patnju žrtava ne koriste za ratnohuškačke poruke već da surađuju po pitanju ostvarenja prava i pravde za žrtve zločina počinjenih tokom i nakon VRO Oluja. Članak Mladi za ljudska prava Srbije i Hrvatske: Patnju žrtava ne koristiti za ratnohuškačke poruke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

YIHR Hrvatske i Srbije pozvale Zagreb i Beograd da zajedno obeležavaju stradanja i poštuju žrtve

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2019

Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR) Hrvatske i Inicijativa mladih za ljudska prava Srbije pozvale su danas političke predstavnike dve zemlje da sarađuju po pitanju ostvarenja prava i pravde za žrtve zločina počinjenih tokom i nakon vojnopolicijske akcije Oluja i da stradanja i patnju žrtava...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.